Om Pike Media

Kent 

  • Gray Instagram Ikon

Kent har fullført en dobbel bachelor of Commerce ved UNSW business school i Sydney . Kent er en av våre eksperter på sosiale medier, og har ansvar for managementet av influencere hos oss.

Kent er en co-founder og står på natt og dag for å være tilgjengelig for deg.

Martin

  • Gray Instagram Ikon

Martin er en kreative sjel med med stor gjennomføringskraft og et øye for detaljer. Du er sikker på at han alltid gir 100%. Han har ansvar for både filmproduksjon og foto. Martin tar en grad i markedsføring på Høyskolen Kristiania i Bergen. Han har også lang erfaring med markedsføring av både bedrifter og private.

Knut-Andre

  • Grey LinkedIn Icon

Knut-Andre er en allsidig person med erfaring innen filming av event/arrangementer, konserter, TV-programmer og dokumentarer. I tillegg til produksjon av musikk og lyd. Knut er en person som liker å ha oversikt, og som er glad i hele spekteret av produksjon fra pre-produksjon til ferdig produkt.

Hvor det hele startet -  

Pike media startet opp våren 2019 i Bergen og er ett datterselskap av Pike X. Pike Media består av ett ungt og ambisiøst team, med allsidig kunnskap og ekspertise. Vi ønsker å hjelpe bedrifter, organisasjoner og kreative mennesker til å oppnå deres fulle potensiale. Dette gjør vi via kreative og resultatorienterte handlinger som reflekterer våre kunders behov og ønsker. Vi setter kreativitet og verdiskaping høyt i alt vi gjør.

 

Vår Visjon 

 

Tanken som skapte Pike Media var «hvorfor ikke samle kreative mennesker som er entusiastisk og lidenskapelig for hva de driver med i ett selskap, slik at de kan levere innhold og tjenester til andre?» Så det er hva vi gjorde, vi samlet ett ungt og ambisiøst team som elsker hva de holder på med. Fellesbetegnelsen for alle i Pike Media er at vi elsker nye prosjekter. Elsker prosessen med å ta ideer, gjerne ideer som ved første øyekast virket som uoppnåelige, for så å finslipe disse til de blir en realitet. Vår visjon er at våre kunder skal elske våre produkter, like mye som vi elsker å lage dem for deg.

(+47) 915 46 488

© Copyright 2019 Pike Media As. All rights reserved.