Vi hjelper deg fra A til Å i det sosiale media landskapet. Fra strategi til innholds skapelse og SoMe ledelse. 

Content Creation

Influenser & Artist

management

Web Utvikling

Digital Markedsføring

Et verktøy for morgendagen

Vi hjelper deg fra A til Å i det store sosiale medielandskapet. Fra strategi til innholds skapelse og markedsføring. 
Vi leverer høykvalitets foto og video. Både på bakken, i luften, i fart eller ro. 
Vi hjelper deg å utnytte det enorme
potensiale digital markedsføring bringer. 
Du skal fokusere på det du gjør best, så ordner vi resten. 
Vi hjelper deg fra A til Å når du skal arrangere et event, fra ledelse til produksjon og budsjett. 
Er du en up & coming gamer, blogger, influencer, artist eller har en annen offentlig rolle? Vi hjelper deg. 
Vi hjelper deg skape og opprettholde en unik digital tilstedeværelse som reflektere deg, dine ønsker og dine behov

Sosiale Medier -

Et verktøy for Morgendagen.

En Ny Hverdag Med Sosiale Medier 

I dag er over 80% av den norske befolkningen på sosiale medier. De poster bilder, liker videoer, snakker med bekjente og knytter nye vennskap. Det gir også deg en unik sjanse til å samhandle, kommunisere, informere, engasjere og inspirere dine kunder samt potensielle nye kunder.  

Hvordan du velger å bruke sosiale medier er basert på dine mål, ønsker og behov.

SoMe

Oppretting

SoMe

Strategi

SoMe

Ledelse

I tillegg tilbyr vi også Social Media Marketing, samt content creation & content marketing. Disse markedsførings tjenestene kan selvsagt også kombineres med de sosiale media tjenestene som er vist over. 

Høres det interessant ut? Ta kontakt da vel!

 

Social Media Marketing -

Velg Kvalitet over Kvantitet

Social media marketing er bruken av sosiale plattformer for å dyrke relasjoner med din kundegruppe, skape merkesvarebevisthet, øke salg og få trafikk til din nettside. Det å skape trafikk, views og klikk er ikke vanskelig på sosiale medier, det handler bare om hvor mye penger du bruker på dine kampanjer. Men hvor mye får du egentlig igjen for din investering? Hvor mange trykker på knappen for kjøp? Hva skjer etter potensielle kunder har sett annonsen? Er innholdet du poster godt eller bare godt nok? Konverterer annonsene dine? Kunne du fått den trafikken gratis?

Vi i Pike Media står klar til å hjelpe deg i alle faser av markedsføring i sosiale medier. Fra å skape en strategi som er skreddersydd din bedrifts ønsker og behov, til å skape engasjerende og inspirerende innhold. Vi lytter og snakker med din kundegruppe, analyserer dine resultater og justerer din markedsføring slik at du til enhver tid får gode resultater og høster fruktene av din sosiale tilstedeværelse. 

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med markedsføring i sosiale medier, så er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat. 

 

Content Creation

En vanlig nordmann ser opp mot tusen reklamer hver dag. I dette mylderet av farger, ord og lyd er det viktig å skille seg ut for å fange oppmerksomheten til potensielle kunder. Vi hjelper deg å skape innhold og annonser som reflekterer din bedrift, samtidig som den engasjerer og inspirerer kunden.  Vi leverer høykvalitets fotografi, video og grafisk design til konkurransedyktige priser.

 

Ta kontakt, så kan vi skape noe magisk sammen. 

 
 

Content Marketing

 Content marketing handler om å produsere innhold som din kundegruppe finner relevant og som engasjerer dem. Denne formen for markedsføring er viktig for å skape en god relasjon mellom deg som bedrift og din målgruppe. 

 

Det er viktig å forstå at content marketing skiller seg fra tradisjonell markedsføring ved at målet ikke er å selge kunden noe, men i stede å informere, engasjere og inspirere kunden. Indirekte vil dette bety at kunden får en relasjon til din merkevare og kan ta gode kjøpsavgjørelser på egenhånd. Denne formen for markedsføring skjer i hovedsak på bedriftens egne kanaler, slik som sosiale medier og nettside. 

Det er viktig å se på content marketing som en langsiktig og kontinuerlig strategi som gjør deg til en betrodd, respektert og kunnskapsrik aktør i din bransje.

 

Vi i Pike media er klar til å sette oss ned med deg og finne ut hvordan du kan bruke content marketing i din bedrift.  Send oss en melding da vel! 

Influencer Management 

Å være en offentlig person i Norge har aldri vært mer mer tidkrevende enn det er i dag. Fra å forhandle kontrakter og svare mail, til å skape innhold til dine følgere. Dette er dyrebar tid for et kreativt menneske som deg, som burde vært brukt på det du brenner for. Vi ønsker at du skal gjøre det du er best på, så kan vi ta oss av resten. Vi kan hjelpe med alt fra mail, møter og sponsoravtaler. I tillegg kan vi bistå i den kreative prosessen, fra å skape innhold, redigere videoer og branding av din merkevare.

 

Er du influenser, artist eller gamer og lurer på hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt så tar vi en kaffe. 

Pssst - er du en up and coming influencer?

Er du en up and coming artist, blogger, gamer eller ønsker en annen offentlig rolle?

 

Vi hjelper deg med nettverk, administrasjon og produksjon. Ta kontakt da vel så kan vi finne ut hvordan din fremtid kan se ut. 

 

Web

Development 

Din nettside er ditt visittkort, katalog, utstillingsvindu og din beste selger.  Vi hjelper deg skape nettsiden du har drømt om, en som fanger oppmerksomheten til din kundegruppe, fremmer følelser og engasjement, samtidig som den er intuitiv og brukervenlig.  

Vi hjelper deg fra A til Å, fra design til koding og analyse av nettsidens aktivitet. Ta kontakt da så kan vi finne på noe lurt sammen. 

 

Event ledelse &

Produksjon 

Vi hjelper deg med å skape det arrangementet du ønsker. Vi tar oss av planlegging, budsjett og regnskap samt produksjon og innhold på arrangementet. Ta nærmere kontakt for å finne ut hvordan vi kan bistå dere i å skape et arrangement du kan være stolt av. 

 

Høres det bra ut?

La oss sette i gang!

Send oss en liten uforpliktende melding så tar vi kontakt.

Det verste som kan skje er at du får en hyggelig samtale over en kaffe.

 

(+47) 915 46 488

© Copyright 2019 Pike Media As. All rights reserved.